Ga naar de inhoud

7 juni 2016 | Startup2scale-up dag

Aanmelden

De e-health week 2016 bestaat uit drie evenementen verspreid over vijf dagen. Niet alleen internationale initiatieven staan centraal, ook e-health binnen de regio krijgt een podium.

7 juni 2016: Startup2scale-up dag

#S2sdh
startup2scaleup.eu

Nederland heeft een bloeiende startup sector, en veel ondernemers werken aan oplossingen voor de gezondheidszorg. Tijdens de startup2scale-up helpen wij deze MKB-ondernemers om hun ambities te realiseren en om hun activiteiten onder de aandacht te brengen bij financiers, gebruikers (burgers,patiënten, professionals, instellingen) en overheden. De focus ligt daarbij op oplossingen van MKB-ondernemers die bewezen meerwaarde hebben voor beoogde gebruikers en voor de gezondheidszorg als geheel.

De startup2scale-up dag richt zich op Nederlandse MKB-ondernemers die hun oplossingen breder beschikbaar willen maken in Nederland en internationaal. Ook richt de dag zich op buitenlandse ondernemers die Nederland als basis kiezen voor verdere groei en op potentiële financiers en gebruikers van de oplossingen. Het doel is om startups te verbinden met financiers en gebruikers, hen praktische tips te geven en hun netwerk uit te breiden. De gekozen locatie is het Marine Etablissement in Amsterdam. De officiële locatie voor evenementen in het kader van het voorzitterschap van Nederland van de Raad van de Europese Unie.

Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op met:

Chris Flim
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
E-mail: cp.flim@minvws.nl

Paul Pelsmaeker
Stichting Digitale zorg/ FICHe
E-mail: pelsmaeker@digitalezorg.nl