Ga naar de inhoud

8-10 juni 2016 | E-Health Week

Aanmelden

De e-health week 2016 bestaat uit drie evenementen verspreid over vijf dagen. Niet alleen internationale initiatieven staan centraal, ook e-health binnen de regio krijgt een podium.

8-10 juni 2016: eHealth Week

#eHealthWeek
Ehealthweek.org

De eHealth Week is een internationale conferentie die wordt georganiseerd door de Europese Commissie, HIMSS Europe en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Normaal richt deze conferentie zich op beleidsmakers, wetenschappers en techneuten. Dit jaar krijgen de gebruikers van e-health, patiƫnten, zorgaanbieders, consumenten en ondersteuners nadrukkelijker de aandacht. Zij worden nauw betrokken bij de programmering van de eHealth Week. En daar gaat het tenslotte allemaal om: e-health moet het leven van gebruikers makkelijker en beter maken.

In plaats van een conferentie waar alleen over e-health wordt gepraat, heeft de eHealth Week 2016 ook een programma waarin daadwerkelijk aan eHealth geproefd en gevoeld kan worden. Er zullen dus eHealth innovaties en diensten aanwezig zijn. De Beurs van Berlage is dan ook een perfecte locatie voor het driedaagse evenement. We verwachten 2200 bezoekers vanuit de hele wereld.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, kijk dan hier